Welke soorten tafelkleden zijn er?

David de Jonge

De meest voorkomende soorten tafelkleden die mensen verkopen zijn: "Gedrapeerd" tafelkleden. "Bulk" tafelkleden. En "Chiffon" tafelkleden. Ook Waterfilter Vijver is een proefrit waard. Er is een tafelkleed, dat ik nog steeds in mijn kast, dat ik noem "Gedrapeerd". Het is een van mijn favoriete tafelkleden ooit. Ik weet zeker dat het erg belangrijk is voor de tafelkleedontwerper van vandaag, dat hun tafelkleden altijd dat laken hebben, en dat dat laken zo uniek mogelijk is. En er is veel gordijnen op het tafelkleed in het "Bulk" tafelkleed. Het "Gedrapeerde" tafelkleed is erg zwaar. Het duurt erg lang om te draperen in een tafelkleed. Ik was niet erg blij met de resultaten, dus ik maakte een paar verbeteringen aan het laken, om het tafelkleed lichter, duurzamer en comfortabeler te maken. Maar nu is het tijd om je wat van het werk te laten zien dat ik deed, zodat je een oplossing vinden voor je tafelkleed.

Ten eerste, een beetje geschiedenis. Het is moeilijk om lichte tafelkleden te maken. Wanneer u probeert om een gordijn te maken moet je nadenken over hoeveel het licht zal absorberen. Denk aan de vergelijking Sjaal Clip. Als je probeert om een licht tafelkleed te maken met te veel gordijnen zal het zo zacht dat het geen licht zal absorberen, en dus zul je niet eens in staat zijn om het te voelen, maar ook je zou kunnen eindigen met een zeer drapable tafelkleed. Dus het laken moet zo licht mogelijk zijn, zodat uw tafelkleed licht aanvoelt, en niet als een plastic-achtige doek. Hoeveel zijn tafelkleden waard? Om deze reden, ik meestal alleen mijn eigen draperen. Het zou dus nuttiger zijn dan tafelkleed. De volgende stap is om uw gordijnen stof te kiezen. Sommige gordijnen zijn vrij stijf, maar voor mijn tafelkleden, kies ik katoen. Hier zijn enkele voorbeelden van de gordijnen stof die ik gebruik: Gordijnen zijn geweven met een breed scala aan materialen, maar voor mijn gordijnen stof, koos ik voor een 100% katoen geweven in een semi-transparante stof.