Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor tafelkleden?

David de Jonge

er zijn grote prijsverschillen vanwege verschillende maten en verschillende ontwerpen. Dit is verbazingwekkend in vergelijking met Kippenvleugels Oven Of Pan Er zijn vele soorten tafels die zijn gemaakt van verschillende soorten stoffen, er is het tafelkleed gemaakt van polyester met een linnen / wol kern, het tafelkleed is gemaakt van rayon of linnen met katoen, enz. Denk aan de vergelijking Natte Pan In De Kast.

Er zijn ook grote prijsverschillen voor t-shirts of andere kledingstukken gemaakt van polyester, linnen of katoen, ze zijn meestal hoger dan voor tafelkleden en t-shirts. Waarom? Omdat het tafelkleed en t-shirt zijn gemaakt door verschillende fabrieken die ze allebei van hetzelfde materiaal maken. Dus als je er een koopt, koop je beide, maar je zult niet in staat zijn om te weten of het is gemaakt van katoen of polyester. Als u een label met de prijs van beide, dan u weten dat de stof werd geproduceerd door dezelfde fabriek. Maar als de prijs is anders voor beide, dan weet je misschien niet zeker, wat voor soort stof de fabrikant maakt. Het is vanwege het gebrek aan informatie dat veel tafelkleden en t-shirts in de verkeerde handen terechtkomen, wat op geen enkele manier hun schuld is. Het is vooral de schuld van de koper. Laten we het nu hebben over de werkelijke oorzaken van de hoge prijzen van tafelkleden. De belangrijkste oorzaken van hoge prijzen zijn tweeledig: veel tafelkleden worden geproduceerd door kleine fabrieken, waarbij de lonen van de werknemers te laag zijn voor de machines om volledig efficiënt te werken. Dit is een probleem dat ik in veel Europese landen heb meegemaakt en waar ik meer dan drie jaar in de textielindustrie heb gewerkt. er is veel namaak en piraterij op de Europese markt. Ik zie het vooral in de EU-landen en in de VS, maar in andere landen (zoals Frankrijk, België en Nederland) is het heel gewoon. En dat is heel indrukwekkend, in vergelijking met Energieverbruik Oude Vriezer Het is vooral moeilijk om de diefstal van tafelkleden in Frankrijk te stoppen, omdat veel van de tafelkleden worden geproduceerd door zeer kleine fabrieken. Dit kan aanzienlijk zijn in vergelijking met tafelkleed Tafelkleden zijn zeer moeilijk te kopen in de EU, omdat het illegaal is om goederen te verkopen gemaakt met illegale materialen. Ik kan geen goede oplossing voor dit probleem bedenken, behalve om te proberen de productie en invoer van de vervalste tafelkleden te stoppen en de oprichting van een goed standaard tafelkleed in de EU aan te moedigen. Bovendien moet de prijs van tafelkleden en tafelkleden die door kleine fabrieken in Europa worden geproduceerd, worden verlaagd. Tafelkleden zijn belangrijk en duur, omdat de tafelkleden en hun productiekosten zeer hoog zijn, en de productie van deze artikelen moet worden gefinancierd, niet alleen door de overheid, maar ook door de particuliere sector. Ik wil mensen die zich tafelkleden kunnen veroorloven helpen om ze te kopen. De prijzen van tafelkleden moeten worden verlaagd, zodat het mogelijk is om een eerlijke uitwisseling van goederen met mensen in andere landen te hebben.

Deze blogpost is geschreven door een klein bedrijf in België en is de eerste van een serie over de noodzaak van een "goed standaard tafelkleed in de EU." Als u deze blog hebt gevolgd, weet u misschien ook dat ik een presentator was op de "Livestream" op het 2014 World Tablecloth Symposium. Het is een geweldig evenement als je een aantal geweldige tafelkledenmakers wilt ontmoeten en meer wilt weten over hoe je een tafelkleedleverancier worden en wat je doen als je geïnteresseerd bent in het produceren van je eigen tafelkleden.